Links

I stedet for at lave (endnu) en liste over alverdens gode links for slægtsforskere, vil jeg foreløbig linke til andre slægtsforskeres hjemmesider (tusind tak til jer!), hvor jeg har fundet mange nyttige ting:


Link-samling for slægtsforskere

Ulrich Alster Klug har lavet en guldgrube af links med korte beskrivelser.


Vejledninger (og flere links) om alt muligt slægtsforskningsrelateret

Noter fra Ulrich Alster Klugs foredragsvirksomhed om slægtsforskning, bl.a. PDF-filer, som kan hentes og gemmes på egen pc.


Mette Fløjborgs hjemmeside

Under SlægtsforskerTIP kan man finde mange og rigtig gode instruktionsvideoer og -artikler om Legacy og om slægtsforskning generelt. Hun har også lavet en rigtig god Links-side, plus meget andet godt...


Gamle love og andre bestemmelser

Martin Henriksen har lavet en samling af diverse gamle dokumenter i pdf-format, flere er OCR-behandlet fra original gotisk bogtryk, som man frit kan downloade.


Gadenavne -> sogne i København

Genial side (Fogsgaard), hvor man bare taster gadenavnet ind, så får man fluks at vide, hvilket sogne (eller sogne), som gaden har hørt til, med datoer for, hvornår der er sket ændringer.


Fogsgaard har også en side, hvor man kan søge i data vedrørende Den almindelige Enkekasse.


2014 Top 100 liste over slægtsforskningshjemmesider internationalt

Listen er lavet af et canadisk-baseret slægtsforskningswebsite. Dansk Demografisk Database er placeret på en 79. plads - som eneste danske hjemmeside - op fra at ligge udenfor listen som nr. 144 i 2013. (Måske ikke så relevant, men ville alligevel lige tage den med her)


Vibekes slægtsforskning

Vibeke Carøe 2013

kontakt@vibekecaroe.dk