Min konklusion

Min konklusion

De to programmer, jeg har prøvet, har kunnet mange af de samme ting. De ser meget forskellige ud i brugerfladen, og der er også forskel på udseendet af både de rapporter, som man kan udskrive, og af hjemmesiden, som bliver genereret automatisk.


Jeg har kun brugt Legacy i kort tid, så jeg kan ikke bedømme eller sammenligne alt for skråsikkert, men indtil videre er jeg ganske begejstret for Legacy. Ikke mindst fordi jeg kan sparre med min gode slægtsforskningsveninde.


Det er selvsagt et stort arbejde at sætte sig ind i et nyt program. Og når man vælger en løsning med eget webhotel, er der yderligere to nye ting at skulle lære: at bruge webhotellet og at bruge ftp-programmet.


Jeg synes, at det er meget besværligt, at man skal igennem 1) oprettelse af nye hjemmeside-filer i Legacy, og 2) overførsel/upload af - ikke bare de ændrede filer, men ALLE filer i hele træet, hver gang man har lavet ændringer i Legacy, som man gerne vil have udgivet på hjemmesiden. Det gør også, at overførselstiden er noget lang.


Men når det er sagt, så vejer fordelene ved at bruge Legacy, som er vigtige for mig, langt tungere, end ulemperne.


Summa summarum - det kommer helt an på, hvordan man personligt prioriterer fordele og ulemper.Vibekes slægtsforskning

Vibeke Carøe 2013

kontakt@vibekecaroe.dk